Blogiarkisto

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Edistystä, nyt alkaa jo näyttää joltakin!

Nyt tulee tilannepäivitystä, sillä uudet tilat ovat edistyneet jo mukavasti. Seinät ovat paikoillaan, ja väritkin. Otettiin rohkea väri myymälän seinään, mutta tämä sopii hyvin sekä country- että retrotyyliin. Rustiikkinen sisustustavara menee kuin nenä päässä (ja kirsikka kakun päällä) tämän vihreän turkoosin sävyn kanssa, ihana!


Olemme kovasti sunnittelemassa ja rakentamassa vanhalla hallilla esillepanoa, ja sormet syyhyävät jo päästä tositoimiin! Kaikenlaisia telineitä ja hyllyjä on siis nikkaroitu ja osa mööpeleistä on tuotu Amerikasta asti. Lisäksi olemme viettäneet paljon aikaa koneella etsien sopivia tuotteita myyntiin ja rekvisiitaksi. Ja tietysti pian pääsemme isännän kanssa myös paikan päälle hypistelemään, matka on jo alkanut sillä junasta kirjoittelen tällä hetkellä!

Amerikasta kotiin palattuamme alamme tekemään lattiaa, valitsimme tunnelmallisen ja rouhean lautalattian. Päälle tulee vielä sävy niin ei ole niin tuoreen näköinen. Siinä kelpaa saapastella vaikka cowboy- bootsit jalassa ja katu-uskottavuus on taattu 🏇

Matkasta sen verran, että silloin kun molemmat vanhemmat lähtevät reissuun, on hirvittävän paljon asioita joita täytyy järjestellä ajatellen kotiin jääviä. Täytyy huolehtia kaikki tärkeät puhelinnumerot, nimet ja osoitteet yhdelle paperille. Lasten menot, eli koulussa ja eskarissa tapahtuvat asiat ja lisäksi jääkiekko- ja jalkapalloharjoitukset... Niin ja myös kouluun ja eskariin täytyy muistaa mainita asiasta ja antaa sijaishuoltajien numerot... mitähän vielä.. ai niin ja lasten kela-kortit, sillä rämäpäät luultavasti huolehtivat myös sydämentykytysten aiheuttamisen toilailuillaan!

Alkavan vuoden aikana olemme kehittäneet yrityksen toimintaa valtavasti, olemme laajentaneet sosiaalisen median kattavuutta eli nyt meidät löytää niin Facebookista kuten aiemminkin, mutta myös sekä Instagramista että Twitteristä! Kaikki uutislaatikot näette myös blogin oikeassa laidassa. Twitteriin ja Instagramiin voi sisällöltään tulla hieman kepeämpää asiaa, tilannekuvia meidän arjesta jne... kannattaa siis seurata meitä myös sitä kautta :)
Lisäksi saimme alulle oman tuotemallistomme, jonka nimi on RISKINI (tuotteistimme siis oman koiramme 😁). Mallistosta löytyy nyt aluksi kolme erilaista ammattilaisen kuvittamaa laadukasta t-paitaa. Lisäksi tekeillä olevat valaisimet ja muut sisustustavarat tulevat kuulumaan kyseisen merkin alle.
Hauskuutta olemme löytäneet myös, nimittäin Amerikkalaisessa Shark Tank (Leijonan luola) -ohjelmassa piipahtanut Beard Heard-pipojen isä David Stankunas aloitti kanssamme yhteistyön ja nyt verkkokaupastamme löytyy myös nämä ihastuttavat partapipot! Malleja on useita erilaisia, ja olemme valinneet parhaimmat suomalaiseen makuun. Valikoimassa on timantteja myös urheilufaneille, täydellistä päällepantavaa jääkiekko- ja jalkapallopeleihin, käykäähän tutustumassa ja yllättäkää vaikka se suvun hullu Tappara-fani!

Mahtavaa huomata, että aurinko jo lämmittää ja antaa lupauksia keväästä. Suunnitelmien toteutuminen lähenee entisestään ja into vain kasvaa!

Into tarttuu muuten myös kirjoittamiseen, ja nyt haluaisinkin kuulla, millaisia blogikirjoituksia TE tahtoisitte lukea?? Kommentoikaa vapaasti, ja myös tähän astisista kirjoituksista luemme mieluusti kommentteja. Kommentoijien kesken voisimme arpoa tällaisen vanhan Coca-Cola-laatikon sisustushelmeksi. Arvonta suoritetaan 17.4, kuopuksemme syntymäpäivänä💙

Mutta nyt, me orientoidumme alkaneeseen reissuun!! Ja matkapäivityksiä kannattaa seurata blogista, Facesta, Instasta ja Twitteristä 🚄 ✈

1 kommentti:

  1. Ihan hyvää settiä arkipuuhista kuvineen miten homma toimii. Odotan myös mielenkiinnolla tarinoita/kuvia tuoduista laitteista sekä just noita rustiikkisisustusmyyntitavaroita.
    -Jartzu-

    VastaaPoista

Risut, ruusut ja vinkit