Blogiarkisto

maanantai 12. joulukuuta 2016

Uuden Alku

Hyvät Lukijat,

Tästä alkaa uusi alku toiminnallemme, saavuimme blogien ihmeelliseen maailmaan! Tämä maailma on todellakin ihmeellinen, joten suonette anteeksi mahdolliset mokat ja möhläykset :)

Teille, jotka eksyitte blogiimme muuta kuin tutuksi tulleen asiakaskuntamme kautta, tässä hiukan MEISTÄ. Olemme kahden ihanan pojan vanhemmat, ja samalla (pääosin isäntä) pyöritämme maahantuontiyritystä. Yhtälö on ymmärrettävästi välillä erittäin haastava, mutta koko perheellisen elämämme ajan olemme selvinneet, isovanhempien ja muiden rakkaiden läheisten avulla. Olemme hyvä tiimi💓 Yrittäjyys on se mitä olemme molemmat halunneet tehdä ja sitä saamme nyt toteuttaa.

Yrityksemme toiminta on maahantuontia Amerikasta. Yhdeksän vuoden aikana Suomeen on tullut kauttamme noin 700 autoa ja moottoripyörää, ja konttikaupalla kaikkea muuta tavaraa maan ja taivaan väliltä.

Jossain vaiheessa päätimme perustaa verkkokaupan josta löytyy sisustus-, lifestyle-, retroaiheista tavaraa sekä vaatteita ja asusteita.
Verkkokaupan perustamisen myötä alkoi erilaisiin tapahtumiin osallistuminen, käsityömessuista aina jenkkiautonäyttelyihin
saakka.
Pikkuhiljaa olemme saavuttaneet uskollisen asiakaskunnan
sekä miehistä että naisista, joiden kanssa on mukava tavata myös
tapahtumissa ja jutella niitä näitä.

Tervetuloa joukkoon!Toiminnan kasvaessa päätimme että on aika perustaa kivijalkamyymälä, ja toimitilat ovat tällä hetkellä rakentumassa.
Myymälä tulee olemaan osa amerikkalaista tyyliä, omalaatuinen kokemus jonne kannattaa tulla kaukaakin.
Käytännössä tämä unelma tulee toteutumaan todennäköisesti ensi kesänä, ja tilojen valmistumista seuraamme tiiviisti myös blogissa.


Koska amerikka on lähellä sydäntä, täytyy sinne myös matkustaa. Reissupäivityksiä siis myös luvassa ✈


                                                  So stay tuned for more!!👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja vinkit