Blogiarkisto

tiistai 2. tammikuuta 2018

Onnellista uutta vuotta!

Näin joulun jälkeen ja uuden vuoden päästyä yllättämään nurkan takaa on hyvä muistella syyskauden tapahtumia myymälässä. Paljon on touhuttu ja homma jatkuu vähintäänkin yhtä kiireisenä!

Loma-/työmatkan jälkeisen jetlaagin jälkipöhinöiden keskellä saimme paljon aikaiseksi myymälässä. Kotiin tultuamme minuun iski sisustusvimma ja kesäkalusteet saivat syksyiset koristeet, oli mukava sytytellä lyhtyjä asiakkaiden iloksi päivien pimetessä ja lumen (ehkä) peittäessä maan ⛄. Niinä päivinä töistä lähtiessäni minulle tuli ensimmäistä kertaa jouluinen olo, sellainen rauhoittunut ja hyvä mutta toisaalta kaihoisa mieli. Olisipa tänä jouluna lunta! Mikä sen ihanampaa kuin katsoa ikkunasta sitä mahtavaa lumimaisemaa ja kuunnella joululauluja, touhuilla hyvän mielen asioita...

Halloween on amerikkalaisen erittäin suosima juhla, sekä aikuisille että lapsille ja koristelut aloitetaan hyvissä ajoin! Floridassa ajellessamme oli hauska katsella pihoja joihin oli panostettu, oli sitten kaikenlaista kummitusta! Kurpitsoja myytiin koulujen pihoilla ja parkkipaikoilla ja niitä oli valtavat määrät!
Me laitoimme myymälään myös hiukan halloween-tunnelmaa 🎃 Karkkia oli myös tarjolla, se kuuluu asiaan.
27.10 vietimme yrityksen 10-vuotisjuhlia ja myymälässä oli tarjolla kahvia ja pullaa, lisäksi kaikista myymälän tuotteista sai -15% alennusta.
Asiakkaita kävi mukavasti ja oli aikaa myös jutella kuulumisia.

Tuntuu epätodelliselta että näin monen vuoden ajan olemme jo saaneet toimia tällä alalla, aika kuluu niin nopeaa! Ajan kulumisen huomaa oikeastaan vain kuvista ja lasten kasvamisesta. Myymälän aukaiseminen antoi minulle tilaisuuden siirtyä kokopäiväisesti tähän työhön ja täytyy sanoa että en ole katunut päätöstä hetkeäkään. Saamme elää tämän yhden kallisarvoisen elämän, joten mielestämme jokaisella täytyisi olla oikeus elää se mielekkäästi, tehden sitä mikä tuntuu oikealta sydämessä... (siis yhteiskunnan kannalta ajatellen tietysti tuottavassa mielessä, ennen kuin joku pahoittaa mielensä!).
Maahantuontiala on myös raskasta, sillä joudumme toimimaan paljon välikäsien kautta. Mikäli tuontiprosessin aikana jokin ei mene odotetulla tavalla, me joudumme luonnollisesti asiakasta lähinnä olevina sylkykupiksi. Esimerkiksi auton maahantuontiin liittyy niin montaa liikkuvaa tekijää ja jos yksi asia menee mönkään tai viivästyy, saattaa auton saapuminen Suomeen kestää jopa usean kuukauden odotettua pidempään! Lisäksi asioiden selvittely Amerikan päähän voi aikaeron vuoksi viedä monta vuorokautta. Nämä tilanteet vaativat pitkää pinnaa ja kykyä rauhoittaa myös asiakasta, sillä moni on asian edessä ensimmäistä kertaa. Onneksi kuitenkin tällaisia tapahtuu harvemmin kuin onnistumisia, muuten loppuisi työt kesken! Pääasia ja kunnia-asia on hoitaa työmme niin hyvin kuin mahdollista, tavoitteena tyytyväinen asiakas.


Tiloissamme järjestettiin naisten ilta Pin Up-stailausten merkeissä. Beauty Promotions Finland vastasi stailauksista ja Top Focus otti jokaisesta ihanasta naisesta kuvat. Ilta meni mukavasti ja oli erittäin hienoa olla osana järjestämässä tapahtumaa .


Facebook- sivuillamme kävi kova kuhina kun arvoimme Plymouth Fury -70 auton 15.12! Kiitos kaikille kisaan osallistuneille, kannattaa seurata sivuja sillä keksimme kyllä varmasti lisää kaikenlaista...
 Joulu tuli pikkuhiljaa myös myymälään ja viime reissun uudet tuotteet tulivat myyntiin joulukuun
keskivaiheilla, joten ideoita joululahjoihin löytyi meiltä mukavasti!

Joululaulut ovat soineet urakalla ja olemme saaneet olla kiitollisia kuluneesta vuodesta, joulumieli on täyttänyt meidät ja asiakkaat. On ollut mukava tarjoilla glogiä ja pipareita ja nauttia rennosta tunnelmasta!

Muitakin pieniä tapahtumia ja arvontoja on syyskauden aikana ollut ja jokaisessa on ollut mukava nähdä ihmisten innostus ja suuri halukkuus osallistua!
 
Nyt on kuitenkin aika alkaa keräilemään joulua pois myymälästä ja valmistautua ottamaan vastaan uusi vuosi. Meidän vuotemme alkaa hankintamatkalla  Floridaan, joten myymälä on kiinni 6.-22.1 välisen ajan. Verkkokauppatoimitukset ovat myös tuon ajan tauolla mutta käymme tilausten kimppuun heti kotiuduttuamme!
Tuttuun tapaan kirjoittelen matkakertomusta blogissa. Löydät meidät myös Instagramista, Twitteristä ja Facebookista.
Asiakasyhteydenotot matkan aikana joko sähköpostilla tai nettisivustomme etusivulta löytyvästä Amerikan numerosta.

Lämmin kiitos lukijoillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! Tartumme uuteen vuoteen entistä rohkeammin ja positiivisin mielin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja vinkit