Blogiarkisto

perjantai 29. joulukuuta 2017

Matkakertomus 2: Viimeisiä viedään, tervetuloa kotiin!

Viimeiset päivät Floridan auringon alla (toistaiseksi) olivat käsillä ja vielä jotain tekemättäkin! Kuopus oli jo täysin valmis kotiutumaan! Vaikka mukavaa on ollut niin reissussa rähjääntyy ja koti-ikävä alkaa vaivata, se näkyy molemmista lapsista. Yritämme parhaamme mukaan luovia läpi kiukkupurkausten ja ottaa iloisimmat hetket muistoihin niin että tuntuu mukavalta alkaa suunnittelemaan seuraavaa perhematkaa.

Tiistaina ostelimme vielä tavaraa myymälään ja pakkasimme niitä laatikoihin. Pakkaaminen on onnistunut suht mukavasti taloyhtiön parkkihallissa jossa pääsi varjoon vaikka kuuma olikin. Auton täytyttyä ajamme kontituspaikalle ja tyhjäämme auton halliin jossa kontin pakkuu on suunniteltu keskiviikoksi.

Keskiviikkona kävimme ostamassa Miamin suunnasta yhden Mustangin omaan myyntiin. Tämän jälkeen meillä oli tiedossa vapaailta joten päätimme käydä syömässä Ellie´s 50´s Dinerissa ja mennä sen jälkeen pelaamaan minigolfia. Amerikassa on panostettu minigolfpaikkoihin, pelaaminen on tarkoitettu nimenomaan hauskanpitoon ja sopii kaikenikäisille. Tässä vaiheessa reissua lapsilla vain ei tahtonut riittää enää huumorintaju kun hutilyöntejä tuli, taisi välillä lentää mailakin veteen kun alkoi suututtaa... loppujen lopuksi silti mukavaa oli!

Torstai-aamuna suuntasimme vielä Outlet-myymälöihin tekemään viimeiset vaate- ja kenkähankinnat. Istahdimme kahville ja lähtötunnemat alkoivat koputella olkapäälle.. en olisi halunnut vielä lähteä, lämpö tuntui niin ihanalta!

Asunnolle palattuamme pakkasimme, söimme ja kävimme suihkussa. Yhtäkkiä kello oli rientänyt hiukan liian lujaa ja jouduimme juosten kerätä viimeiset tavarat asunnosta, niin tyypillistä!😀
Ajoimme kontituspaikan toimistolle luovuttamaan auton ja meidät kuljetettiin juna-asemalle. Junaa odottaessa iski taas haikeus, taas viimeiset auringonsäteet mutta... we´ll be back!! In January!! Nimittäin kotiin palattuamme aloimme saman tien suunnittelemaan uutta matkaa, tällä kertaa vain kahdestaan ja työntäyteisempää, mutta jess!!

Kiitos taas kaikille matkamme seuraamisesta💓 Niin, kotimatka sujui hyvin ja kotona meitä odotti aina iloinen Riski! Iso kiitos meidän tukijoukoillemme, ilman teitä tätä työtä olisi mahdotonta tehdä! Seuraavassa postauksessa hiukan myymälän touhuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja vinkit