Blogiarkisto

torstai 18. toukokuuta 2017

Projektia pukkaa taas..

Meidän perheessä viime viikot ovat menneet juhliessa oikein rankasti. On ollut kuopuksen 7 v. synttäreitä kavereille ja sukulaisille ja itsekin tuli käytyä hoodeilla (ei ikinä enää...!). Pääsiäinen ja vappukin oli, ja äitienpäivä... joten lapsukaisten herkkumahat on nyt varmasti täytetty ainakin jouluun asti!

Meidän vappupäivä meni uudella hallilla puuhastellessa, teimme lattian myymälän puolelle valmiiksi, ja hyvä siitä tuli. Kiitos myös apupoika Kauppiselle! Apupojalle on muuten luvattu aina ilmaiset kahvit kaupalla, pullasta on vielä neuvottelut käynnissä😆
Aikaisemmasta kirjoituksestani poiketen jouduimme tyytymään laminaattiin lautalattian sijaan, lähinnä käytännön syistä sillä siivous olisi karvalautalattian kanssa käynyt mahdottomaksi! No, kompromisseja täytyy välillä tehdä ja tyytyväisiä olemme tähänkin.

Nyt olemme siis siinä pisteessä että lattiat ja katto ovat listoja vailla valmiit ja seiniin on kiinnitetty hienoa ruostunutta kattopeltiä. Seuraavaksi alamme työstämään sovituskoppia!
H-hetki alkaa lähestyä kovaa vauhtia ja tavaraa saamme varmasti alkaa kantamaan sisälle jo viimeistään parin viikon päästä... sitten alkaa paras osuus, eli myymälän tavaroiden ja kalusteiden sommittelu ja paikoilleen laitto, somistusta...voi että kun ei jaksaisi enää odottaa!!!
Rakentajat ovat tehneet hienoa työtä ja S.Turkki Oy saakin meiltä täydet 100% suositukset 👍

Tässä joitakin uudempia kuvia hallilta:

Kattopelti löydettiin Seinäjoelta Joupin Vanhan Tuvan aittojen katoista kun kohteessa aloitettiin saneeraustyöt. Hieno löytö ja kattopellit saivat uuden elämän!
Toimiston oven eteen tulee myyntitiski.

Hallin puolelta. Tila on ihanan valoisa ja jatkuu nurkan taakse vasemmalle.


Toimistopöydän paikka, kahdelle tietty :)Toimiston keittiö. Tässä ei juuri ihmeitä tapahdu, vain kahvin keitot, tiskaus yms. pienet keittiöpuuhat. Itse herkut loihditaan kotikeittiössä ja tuodaan uunituoreina aamulla kaupalle🍩🍕🍪

Odotan innolla hankintamatkalta ostamiamme tavaroita saapuvaksi, en edes muista mitä kaikkea ihanaa teille on tullut ostettua! Sen voin luvata että sekä naisille että miehille on tiedossa hienoja, mahtavia ja erilaisia tuotteita.
Olemme lisäksi löytäneet tyyliimme sopivia tuotteita myös Euroopasta jälleenmyyntiin, joten täydennystä saamme suht nopeasti mikäli tavara viedään käsistä, ja tilataan sitten lentorahtina Amerikasta jos ei muu auta! 😄
Otamme myyntiin myös joitakin suomalaisia, vanhaa aikaa henkiviä tuotteita esim. makeisia ja juomia. Mikäli suuret suunnitelmat pääsevät toteen, saamme pieneen myymäläämme myös "kahvilapisteen" jossa pääsee nauttimaan niin amerikan kuin suomenkin herkuista heti paikan päällä!

Niin, otsikkoon viitaten ja ettei vain hommat loppuisi kesken... Meet my new project: Constructam 💘
Tämän poloisen kanssa voi mennä tovi jos toinenkin, varsinkin kunhan saamme vaunun kotiin ja päästään tarkistamaan sen todellista kuntoa. Toivottavasti ei pahoja yllätyksiä ole luvassa!
Lisäksi käyttötarkoitus on vielä ihan hakoteillä.. nimittäin vaihtoehtona ovat esim. omaan käyttöön matkailuvaunu, minishop keskustaan, jäätelöbaari/minikahvila...huhhuh, heittäkääpäs ideoita eksyneelle!
Mutta ihana siitä tulee joka tapauksessa 💋 Tämän(kin) projektin edistymistä tulemme seuraamaan blogissa, kunhan ensin vain päätän mikä siitä tulee!

Tätä kirjoittaessani huomasin että blogin sivuilla on käyty yli 6000 kertaa, WAU! Siitä kiitos teille, on hienoa huomata että meille tärkeät asiat kiinnostavat myös teitä! Blogia aloittaessani, ajattelin olevani tyytyväinen mikäli lukijoita kävisi edes muutama mutta tämä on ylittänyt odotukseni täysin...KIITOS! Tästä saan pökköä pesään joten pikaisiin kuulumisiin!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Ehdotan retrovaunusta liikkuvaa shoppia esim. festareille ! Tästä vinkkiä:
  http://ohsolovelyvintage.blogspot.fi/2011/05/labor-of-love.html
  http://ohsolovelyvintage.blogspot.fi/2011/05/olive.html
  http://ohsolovelyvintage.blogspot.fi/2013/05/our-mtv-instamission-mtvfullcolour.html

  Tai sitten remppaa vaan kotikäyttöön näin:
  http://vintagerevivals.com/2014/11/the-nugget-vintage-trailer-makeover-reveal
  http://vintagerevivals.com/reveals/the-nugget-vintage-trailer-makeover

  T: Johanna-serkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Johanna, tuo liikkuva shoppi tapahtumapaikoille houkuttaa kovasti, olisi mukava lisä kesäajalle. Toisaalta taas oma matkailuvaunu olisi ihana, voisi lähteä kiertelemään ilman hotellivarauksia! Kustannuksiltaan tuo omaan käyttöön remppaaminen tulisi tietysti kalliimmaksi kun lapsiperheelle täytyy kuitenkin olla tiettyjä mukavuuksiakin...

   Poista

Risut, ruusut ja vinkit