Blogiarkisto

perjantai 3. helmikuuta 2017

O-o-omituisten otusten kerho...

Meillä on ollut myynnissä välillä jos jonkinmoista ihmetystä, esim. jättimäisiä öljypumppuja 👀 mutta viimeviikkoinen tempaus pesoilla toimivista spärdärikoneista vei kyllä voiton sillä aparaatit vietiin käsistä alta aikayksikön!! 😆 Tulee niin mahtava olo kun te muutkin jaksatte innostua näistä omituisuuksista, ja otammekin innolla vastaan ehdotuksia mikä muu mahtaisi kiinnostaa, me mielellämme yritämme toteuttaa toiveita.

Sisustuksen maailmaan tulemme tuomaan jotain erikoisuuksia myös, toivottavasti mielestänne positiivisia sellaisia. Meillä on nimittäin puuhapaja pystyssä ja työn alla on hienoja Falcontin tyyliin sopivia kelloja ja valaisimia. Jatkossa, mikäli kiinnostusta riittää, tarkoituksenamme on myös laajentaa omaa tuotantoa.  Pysykääpäs linjoilla, sillä ensimmäiset tuotantokappaleet tulevat verkkokauppaan tuota pikaa!

Mietinkin tuossa taannoin tätä "perheyritystämme", ja tulin siihen lopputulokseen että It takes two to Tango! Olemme tuon isännän kanssa täydellinen pari toteuttamaan liiketoimintaa... molemmat saavat hulluja ideoita ja innostamme toisiamme! Sitten jompi kumpi välillä pudottaa takaisin maan pinnalle. Sitten ne jotkut, useimmat tähän mennessä hyväksikin todetut ideat, saavat jäävät lentämään ja kehitämme ne käytäntöön saakka. Toki ärräpäitäkin välillä lentelee ideoiden lomassa, mutta se kuuluu asiaan, niinhän sitä sanotaan , että yrittäjyys vaatii hieman hulluutta!

Uusissa tiloissa kävimme eilen illalla miettimässä oviaukkojen paikat. Väliseinien rungot ovat jo paikoillaan, ja nyt jo pystyi paremmin hahmottamaan tilan. Käytännön asioita joutuu miettimään jo tässä vaiheessa, esimerkiksi mihin tulee myyntitiski ja millaiset valaistusratkaisut myymälän puolelle. Hienoa, että saamme suunnitella alusta asti omanlaisemme tilat!


Hankintamatkamme Floridaan lähestyy pikkuhiljaa ja jotain etukäteisvalmisteluja olen jo innoissani tehnyt, esim. tarkistettu onko passi voimassa! Onneksi oli mutta kuva on niin kauhea että onneksi menee uusintaan jo ensi vuoden puolella!👾 Henkilökohtaisia hankintoja olen jo hiukan miettinyt ja niitä ovat tietysti aina poikien tuliaiset, lemmikeille jotain kivaa erikoista ja itselle naisena tietysti meikkejä, rasvoja jne. Siis näitä naisten hömpötyksiä, kuten isäntä sanoo!

Tuli muuten puhetta erään erittäin useiden asioiden hoitamisen tiimoilta johtuvan ravauspäivän jälkeen, että on ihme kun Amerikassa tätä ravaamista tekee lähes kaksi viikkoa niin se ei tunnu missään verrattuna yhteen päivään Suomessa! Päädyimme siihen, että tämän täytyy johtua maiseman muutoksesta ja innostuksesta... kuinka tämän saman mielentilan saisi päälle myös täällä Suomessa kun on pimeää, sataa ja ankeaa...omasta päästähän se on kiinni, joten mielentilaharjoituksia tekemään siis!

Oikein ihanaa ja mielekästä viikonloppua toivottaen, näihin kuviin ja tunnelmiin 💗💗
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja vinkit