Blogiarkisto

tiistai 24. tammikuuta 2017

Uutta pukkaa!


Viime vuosi on eletty ja koettu. Nyt on aika uudelle, ja siitä kiitos teille kaikille!
Kuten jo aikaisemmin mainitsin, uudet toimitilamme ovat tällä hetkellä rakentumassa ja toivomme pääsevämme muuttamaan niihin keväällä. Sitten alkaakin hurja sisustusrumba jotta saamme myymälästämme juuri sellaisen kuin olemme haaveilleet! Odotamme innolla että pääsemme toteuttamaan visioita joita on pyöritelty päässä ja paperilla jo monta vuotta.  Myymälätila ei ole järin suuri, mutta riittänee näin aluksi ;)
Kesällä olisi tietysti mahtava pitää kunnon avajaiset, jopa jonkinlaisen tapahtuman laajuisessa muodossa, toivottavasti saamme suunnitelmat toteutumaan! Tässä muutama kuva tämän hetkisestä tilanteesta:
Lattiavalu on nyt tehty ja seuraavaksi alkaa väliseinien teko, siitä se pikkuhiljaa alkaa hahmottua :)

Viime viikot olemme viettäneet erittäin tiiviisti hallilla. Verkkokauppaa on päivitetty oikein rankalla kädellä ja paljon uusia tuotteita on lisätty, käykäähän kurkkaamassa! Erityisen ihania ovat esimerkiksi Betty Boop -käsilaukut ja -lompakot ,ja pyöreät kohokuvioidut säilytysrasiat (soppeleita esim. keksipurkeiksi ja pikkutavaran säilytykseen). Pikkusälän, tai vaikkapa pikkumiesten ja prinsessoiden omien aarteiden säilytykseen ovat myös saranalliset säilytysrasiat oikein oivallisia :)
Miehille löytyy Dickies -takkeja vielä muutamia malleja ja kokoja, nämä sopivat kevät-, kesä ja syksykäyttöön.
Mielenkiintoisia kirjoja löytyy niin miehille kuin naisillekin, esim. autoilua, amerikan historiaa ja herkullisen näköisiä jälkiruoka- ja leivontakirjoja!
Sisustus- ja lifestyletuotteita, vaatteita, asusteita, uutta ja vanhaa...ja lisää tulee koko ajan!


Nyt kun verkkokauppamme on laajennuksen ja uudistuksen alla, seuraavaksi hankintalistalla onkin uusi kamera jolla saadaan otettua visuaalisesti miellyttävämpiä tuotekuvia. Ottaen kuitenkin huomioon rajallinen aika ja pinna, emme tule hankkimaan studiotasoista täysjärjestelmäkameraa kaikkine härpäkkeineen jonka opetteluun menee monta vuotta!

Kameralle olisi myös käyttöä parin kuukauden kuluttua sillä silloin on vuorossa isännän ja emännän yhteinen hankintamatka rapakon taakse! Arvatkaapa vain, onko tätä odotettu?! Miehelle tämä on tietty "arkea", mutta minulle suorastaan elämys, sillä tämä on ensimmäinen kahdenkeskinen ulkomaan matka sitten lasten maailmaan tulon!
Vaikka vuosi sitten Floridan matkalla saimmekin jonkin verran ostoja tehtyä koko perheen kesken ja lähisuvun seurassa, tulee tämä olemaan varsinainen tehotuulahdus sillä lyhyehköön matkaan täytyy sisällyttää kaikenlaista, aina hypermarkettien hyllyiltä autotapahtumaan ja tukkutoimittajien tapaamisiin. Tietysti yksi NHL- peli täytyy käydä myös katsomassa 😏
Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä hyvällä kameralla otetut kuvat toisivat myös tänne blogia lukeville lämpimiä ajatuksia ja toivoa ensi kesästä 🌞Luvassa siis ilman muuta matkablogia reissun päältä, kera kuvin, olivatpa ne sitten hyvä- tai huonolaatuisia!

Niin ja uutta  pukkaa muutenkin, sillä saimme uuden työntekijän...Saanemme esitellä: Riski the Office Dog!!


Riski on pian 8 kk vanha karkeakarvainen kaniinimäyräkoira, joka saapui perheeseemme viime kesänä. Raskaamman pikkupentuvaiheen jälkeen Riskistä alkaa kuoriutua mallikelpoinen kansalainen, kunhan saadaan vielä perusopit taottua päähän, sillä luonnetta ja määrätietoisuutta tässä pienessä voimanpesässä riittää :) Erittäin oppivainen on kyllä, sillä uuden asian kanssa ei tarvitse kauaa märehtiä.

 
Riskin työnkuvaan kuuluu lähinnä työilmapiirin keventäminen, mutta se näyttää olevan varsinainen joka paikan höylä eli monitoimikoira! Joka menossa mukana, ja yleensä varsin innokkaana!


Työmatkat käyvät erityisen hyvin hyötyliikunnasta. Viiden kilometrin kävely töihin antaa päivään energiaa, ja iltapäivällä sama matka takaisin niin eipä tarvitse lähteä enää illalla lenkille :)

          
Toimistossa ja hallin puolella tavaroiden välissä pyöriminen on raskasta työtä!
Ensimmäiset päivät menivätkin  ihmetellessä ja perässä vinkumiseksi, koska mistäs sitä tietää ottavatko mukaansa työpäivän jälkeen vai ei?
Pikkuhiljaa kuitenkin työpaikka alkaa tulla tutuksi ja voi olla jo luottavaisemmin mielin.

Raskaan työpäivän jälkeen on niiiin ihanaa päästä kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut, ruusut ja vinkit